Log in

 

Krijgt u pensioen van ons? Dan heeft u bij ons een persoonlijke online omgeving. U vindt daar uw persoonlijke gegevens en u kunt er ook uw e-mailadres achterlaten. U krijgt dan voortaan een e-mail van ons als we nieuws hebben over uw pensioen.

 

Log in met uw DigiD

U logt bij ons in met uw DigiD. Klik op de DigiD-button rechts in dit scherm. U komt dan op de inlogpagina van DigiD. Daar vult u uw eigen DigiD gebruikersnaam en wachtwoord in. Daarna komt u op uw persoonlijke omgeving bij ons terecht en kunt u uw persoonlijke pensioengegevens zien.
 

Log in met uw Europese login via eIDAS / EU-login

Heeft u geen DigiD, maar woont u in Europa? U kunt dan als Europese burger bij ons inloggen met uw eigen nationale inlogmiddel. Klik op de EU-login button rechts in dit scherm. U komt dan op de inlogpagina van eIDAS terecht. Daar kiest u de naam van uw digitale identiteit van het land in Europa waar u woont. Vul vervolgens uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord in dat bij uw nationale inlogmiddel hoort. Daarna komt u automatisch op uw persoonlijke omgeving bij ons terecht en kunt u uw persoonlijke pensioengegevens bekijken.

 

Alleen uw eigen gegevens bekijken

Bij ons kunt u alleen inloggen met uw eigen DigiD of eIDAS / EU-login en zo uw eigen persoonlijke omgeving bekijken. Heeft uw partner bij ons pensioen opgebouwd? Dan kunt u de persoonlijke omgeving van uw partner niet benaderen met uw DigiD of eIDAS / EU-login. Dit kan uw partner alleen met zijn/haar DigiD of eIDAS / EU-login.
 

DigiD of eIDAS / EU-login moet u aanvragen en activeren

DigiD is de afkorting van ‘Digitale Identiteit’. Via uw DigiD weten we zeker dat we echt met u te maken hebben. Veel overheidsinstellingen gebruiken het ook. Vergelijk het inloggen met uw DigiD met het laten zien van uw paspoort of rijbewijs. Heeft u nog geen DigiD of is uw DigiD verlopen? Vraag er dan een aan. Binnen 5 dagen ontvangt u een activeringscode per post. Ga voor het aanvragen naar www.DigiD.nl.

Woont u in Europa en heeft u geen DigiD? U vraagt dan geen inlog aan bij eIDAS, maar bij de Europese organisatie die in het land waar u woont de digitale identiteiten uitgeeft. Het kan zijn dat het Europese land waar u woont de identiteitsmethode nog niet heeft geactiveerd voor digitale services via eIDAS/ EU-login.

 

DigiD voor Nederlanders in het buitenland

Woont u in het buitenland en heeft u de Nederlandse nationaliteit? Ook dan kunt u een DigiD aanvragen. Lees daarover meer op www.DigiD.nl.

Heeft u vragen over inloggen?

Op deze pagina vindt u antwoorden over veelgestelde vragen over inloggen. Komt u er dan nog niet uit? Neem dan direct contact met ons op.