Log in

Bouw je bij ons pensioen op of heb je dat in het verleden gedaan? Dan heb je bij ons een persoonlijke online omgeving waarin je altijd je actuele pensioenstand ziet. Je vindt daar je persoonlijke gegevens en je kunt er ook je e-mailadres achterlaten. Je krijgt dan voortaan een e-mail van ons als we nieuws hebben over je pensioen.

Log in met je DigiD

Je logt bij ons in met je DigiD. Klik op de DigiD-button rechts in dit scherm. Je komt dan op de inlogpagina van DigiD. Daar vul je jouw eigen DigiD gebruikersnaam en wachtwoord in. Daarna kom je op je persoonlijke omgeving bij ons terecht en kun je jouw persoonlijke pensioengegevens bekijken.

Log in met je Europese login via eIDAS / EU-login

Heb je geen DigiD, maar woon je in Europa? Je kunt dan als Europese burger bij ons inloggen met je eigen nationale inlogmiddel. Klik op de EU-login button rechts in dit scherm. Je komt dan op de inlogpagina van eIDAS terecht. Daar kies je de naam van je digitale identiteit van het land in Europa waar je woont. Vul vervolgens jouw eigen gebruikersnaam en wachtwoord in dat bij je nationale inlogmiddel hoort. Daarna kom je automatisch op je persoonlijke omgeving bij ons terecht en kun je jouw persoonlijke pensioengegevens bekijken.

Alleen je eigen gegevens bekijken

Bij ons kun je alleen inloggen met je eigen DigiD of eIDAS / EU-login en zo je eigen persoonlijke omgeving bekijken. Heeft jouw partner bij ons pensioen opgebouwd? Dan kun je de persoonlijke omgeving van je partner niet benaderen via jouw DigiD of eIDAS/ EU-login. Dit kan je partner alleen met zijn/haar DigiD/ eIDAS/ EU-login.

DigiD of eIDAS/ EU-login moet je aanvragen en activeren

DigiD is de afkorting van ‘Digitale Identiteit’. Via je DigiD weten we zeker dat we echt met jou te maken hebben. Veel overheidsinstellingen gebruiken het ook. Vergelijk het inloggen met je DigiD met het laten zien van je paspoort of rijbewijs. Heb je nog geen DigiD of is je DigiD verlopen? Vraag er dan een aan. Binnen 5 dagen ontvang je een activeringscode per post. Ga voor het aanvragen naar www.DigiD.nl

Woon je in Europa en heb je geen DigiD? Je vraagt dan geen inlog aan bij eIDAS, maar bij de Europese organisatie die in het land waar je woont de digitale identiteiten uitgeeft. Het kan zijn dat het Europese land waar jij woont de identiteitsmethode nog niet heeft geactiveerd voor digitale services via eIDAS/ EU-login.

DigiD voor Nederlanders in het buitenland

Woon je in het buitenland en heb je de Nederlandse nationaliteit? Ook dan kun je een DigiD aanvragen. Lees daarover meer op www.DigiD.nl.

Heb je vragen over inloggen?

Op deze pagina vind je antwoorden over veelgestelde vragen over inloggen. Kom je er dan nog niet uit? Neem dan direct contact met ons op.