Log in

Bouw je bij ons pensioen op of heb je dat in het verleden gedaan? Dan heb je bij ons een persoonlijke online omgeving waarin je altijd je actuele pensioenstand ziet. Je vindt daar je persoonlijke gegevens en je kunt er ook je e-mailadres achterlaten. Je krijgt dan voortaan een e-mail van ons als we nieuws hebben over je pensioen.

 

Log in met je DigiD

Je logt bij ons in met je DigiD. Klik op de DigiD-button rechts in dit scherm. Je komt dan op de inlogpagina van DigiD. Daar vul je jouw eigen DigiD gebruikersnaam en wachtwoord in. Daarna kom je op je persoonlijke omgeving bij ons terecht en kun je jouw persoonlijke pensioengegevens bekijken.
 

Alleen je eigen gegevens bekijken

Bij ons kun je alleen inloggen met je eigen DigiD en zo je eigen persoonlijke omgeving bekijken. Heeft jouw partner bij ons pensioen opgebouwd? Dan kun je de persoonlijke omgeving van je partner niet benaderen via jouw DigiD. Dit kan je partner alleen met zijn/haar DigiD .
 

DigiD moet je aanvragen en activeren

DigiD is de afkorting van ‘Digitale Identiteit’. Via je DigiD weten we zeker dat we echt met jou te maken hebben. Veel overheidsinstellingen gebruiken het ook. Vergelijk het inloggen met je DigiD met het laten zien van je paspoort of rijbewijs. 

Heb je nog geen DigiD of is je DigiD verlopen? Vraag er dan een aan. Binnen 5 dagen ontvang je een activeringscode per post. Ga voor het aanvragen naar www.DigiD.nl. Vind je het aanvragen lastig? Bekijk dan de video voor een stap voor stap uitleg.


 

DigiD voor Nederlanders in het buitenland

Woon je in het buitenland en heb je de Nederlandse nationaliteit? Ook dan kun je een DigiD aanvragen. Lees daarover meer op www.DigiD.nl.