Pensioenvergelijker

Pensioen 1-2-3 en de Pensioenvergelijker

Pensioen 1-2-3 geeft je in lagen informatie over je pensioenregeling. Werk je in de horeca of catering dan is jouw werkgever bij ons aangesloten en bouw je ouderdomspensioen bij ons op. In het document 'Pensioen 1-2-3 Laag 1 van de basis pensioenregeling' zie je, in hoofdlijnen, de belangrijkste onderdelen van jouw pensioen bij ons. Wil je meer informatie over de aanvullende regeling? Bekijk dan 'Pensioen 1-2-3 Laag 1' van de aanvullende pensioenregeling. 

 

De Pensioenvergelijker

De Pensioenvergelijker is onderdeel van Pensioen 1-2-3. Deze is bedoeld voor nieuwe en bestaande deelnemers van Pensioenfonds Horeca & Catering. De Pensioenvergelijker geeft je inzicht in de verschillen tussen verschillende pensioenregelingen.

 

Doel van de Pensioenvergelijker

De Pensioenvergelijker kun je gebruiken wanneer je van baan wisselt. Deze Pensioenvergelijker laat zien welke verschillen er zijn tussen pensioenregelingen. Het is goed als je weet wat die verschillen voor jou persoonlijk betekenen. Zeker bij een wisseling van baan. Als je de Pensioenvergelijker invult kun je twee pensioenregelingen met elkaar vergelijken. Dit kan nuttig zijn bij het arbeidsvoorwaardengesprek met je nieuwe werkgever.  

 

Wij helpen je een handje!

In de Pensioenvergelijker vind je in de linker kolom gegevens van de pensioenregeling van Pensioenfonds Horeca & Catering. Deze kolom is voor het grootste deel al voor je ingevuld. Vul de rechter kolom in met de gegevens van de pensioenregeling van je huidige of eerdere werkgever. Zo kun je beide regelingen met elkaar vergelijken.  

Bekijk hier de Pensioenvergelijker.

 

Meer informatie over Pensioen 1-2-3

Op www.phenc.nl/welkom kun je met jouw DigiD inloggen en vind je (naast laag 1) laag 2 met een toelichting op alle onderwerpen in laag 1. Tot slot vind je online ook laag 3 met alle gedetailleerde informatie. Pensioen 1-2-3 bevat geen persoonlijke informatie over jouw pensioen. Die informatie vind je wel op www.mijnpensioenoverzicht.nl en www.phenc.nl.